دانستنی های علمی آموزشی خبری تفریحی

بازدید :546
شنبه 10 خرداد 1399زمان :0:11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خرید سنتور| انواع سنتور

سنتورها در انواع مختلفی تولید میشوند. سازنده های سنتورمعمولا نام خود را به عنوان برند سنتوربر روی سنتور درج میکنند. به عنوان مثال استاد صادقی که از سازنده های به نام سنتور در ایران هستند سنتور های خود را با برند سنتور صادقی عرضه می کند. در این مطلب میخواهم به برخی از سنتورهای صادقی اشاره کنم و آنها را از لحاظ ساختمان و مواد به کار رفته در آنها بیشتر مورد بررسی قرار دهم.


سنتور صادقی

سنتور صادقی12 خرک مینیاتور

سنتور صادقی۱۲ خرک مینیاتور، یکی از مدل های کامل ساخته شده توسط کارگاه استاد موسوی است. همانگونه که در عنوان این سنتورذکر شده است، تعداد خرک های آن از حالت متداول ۹ تایی بیشتر است و این ویژگی باعث می شود که این ساز فواصل بیشتری را در گستره صوتی خود پوشش بدهد. تعداد بیشتر نیم پرده ها و ریز پرده هایی که می توان بر روی این سنتور داشت، امکان نواختن قطعات متنوعی از دستگاه های موسیقی ایرانی را فراهم می آورد و از این رو، نوازندگی که می خواهند در موقعیت های خاص، محدوده گسترده تری از اصوات موسیقیایی را در اختیار داشته باشند، می توانند از این ساز ۱۲ خرک به بهترین نحو بهره ببرند.

صدای سنتور صادقی۱۲ خرک مینیاتور، در تمامی گستره صوتی آن، صدایی یکدست و شفاف است و نکات منفی همچون تقه کردن را ندارد. هم چنین این ساز اصطلاحاً زیر مضراب نرم است و نوازنده را در نوازندگی های طولانی خسته نمی کند.

صفحه رویی و زیرین و کلاف های این سنتوراز چوب گردوی مرغوب ساخته شده و در سمت راست کلاف، به اقتضای آنکه گوشی ها در این سمت قرار می گیرند، از چوب مقاوم تری استفاده شده است. گوشی ها به راحتی کوک می شوند و در جریان نوازندگی، به خوبی کوک نگه می دارند. در ارتباط با جزییات ظاهری و تزیینی این سنتور، می توان به طرح زیبای مینیاتور در وسط صفحه، طرح چهارخط در تمام حاشیه صفحه و طرح های گل بر روی کلاف پایین و پیشانی ساز اشاره کرد. هم چنین بر روی صفحه سه گل (حفره صوتی) تعبیه شده است. صنعت و ساختمان ساز، گویای آن است که طی مراحل ساخت، به جزییات و کیفیت کلی ساز توجه ویژه ای شده است. علاوه بر اینها، وجود پیکاپ به نوازنده این ساز اجازه می دهد که صدای آن را به آمپلی فایر انتقال داده و در اجراهای زنده از صدای بلندتری از این ساز بهره مند گردد.


سنتور موسوی ساپلی

ارزیابی سنتور صادقی12 خرک مینیاتور از نظر کارشناسان این ساز

سنتور صادقیچهار خط دو مهر

امروزه ساز سنتوراز محبوب ترین سازهای موسیقی ایرانی است که صدای منحصر به فردش را چه به صورت تک نوازی و چه در قالب گروه نوازی ها بسیار می شنویم. سنتور از بدنه تماماً چوبی، خرک های چوبی و سیم های فلزی که در دسته های چهارتایی از روی خرک ها می گذرند تشکیل شده است. در بعضی از سنتورها با روش های خاص، بر روی بدنه سنتور طرح های تزیینی ایجاد می کنند تا ساز از نظر زیبایی بصری نیز دلپذیرتر باشد. از جمله طرح های تزیینی اجرا شده بر روی سنتورها، طرح چهار خط یا همان خاتم کاری در نوار حاشیه ی صفحه رویی است که در سنتور صادقیچهار خط دو مهر نیز توسط سازنده بر روی ساز اجرا شده است.

برای بدنه این سنتور(صفحه رویی، کفه، کلاف) از چوب گردوی باکیفیت استفاده شده که اجزای آن با ظرافت تمام در کنار هم قرار گرفته و به هم چسبانده شده اند و در مرحله پرداخت و رنگرزی چوب نیز، دقت و سلیقه بالایی به کار گرفته شده است.

گوشی های سنتور صادقیچهار خط دو مهر، از نوع آهن آبکاری اتوماتیک هستند و به خوبی کوک شده و کوک نگه خواهند داشت. سیم هایی که روی ساز بسته شده اند نیز از نوع با کیفیت سیم های سنتورهستند. این مدل نیز مانند همه سنتورهای صادقی همراه با تمامی تجهیزات ضروری از جمله جعبه، مضراب، آچار، شناسنامه و ضمانت نامه ارائه می شود.


سنتور صادقی چهار خط دو مهر

ارزیابی سنتورموسوی یک مهر ویژه از نظر کارشناسان این ساز

سنتور صادقیچهار خط معمولی

سنتورساز خوش صدای موسیقی ایرانی است که در دسته بندی سازهای مختلف، جزو زهی-کوبه ای ها به حساب می آید. نوع متداول امروزی سنتوردارای ۱۸ خرک (دو ردیف ۹ تایی) و ۷۲ سیم است که بصورت دسته های چهارتایی از روی خرک ها می گذرند و روی کلاف چپ و راست سنتور به سیم گیرها و گوشی ها متصل می شوند. در تزیین ساز سنتور از تکنیک های مختلفی استفاده می شود که هرکدام شکل منحصر به فردی به این ساز اصیل ایرانی می بخشد.

سنتور صادقیچهار خط معمولی، از سری سازهای معمولی (غیر سفارشی) این سازنده است که با طرح خاتم کاری چهار خط در تمام حاشیه صفحه، نسبت به سایر مدل ها قابل تشخیص است. جنس کلی ساز (صفحه رویی، کفه، کلاف و خرک ها) از چوب گردو است. سیم های زرد استفاده شده بر روی این سنتور، از نوع سیم های درجه یک آلمانی “بدرا” است. گوشی ها از نوع آهن آبکاری اتومات هستند و شکل و نظم قرارگیری آنها بر روی کلاف راست، در نگهداری خوب کوک بر روی این سنتور تأثیر مهمی داشته است.

فاصله بین سیم ها در سنتورچهار خط معمولی صادقی به خوبی تنظیم شده است تا اثری از نواقص صوتی در صدای آن وجود نداشته باشد. در بخش زیرین ساز (بر روی کفه) سه برجستگی کوچک تعبیه شده است که ارتفاع ساز را از سطحی که بر روی آن قرار می گیرد قدری بالاتر می برد تا حجم صدای ساز مقداری افزایش پیدا کند. در مجموع کیفیت صوتی سنتور صادقیمدل چهار خط معمولی، قابلیت کوک نگه داشتن آن، و سایر خصوصیات صنعتی و ساختاری آن، این ساز زیبا را برای هنرجویانی که قصد آغاز یادگیری موسیقی ایرانی را با ساز سنتوردارند، به یک گزینه مناسب و هم چنین مقرون به صرفه تبدیل کرده است.


سنتور صادقی چهار خط معمولی

ارزیابی سنتور صادقیچهار خط معمولی از نظر کارشناسان این ساز

از جمله دیگر سنتورهای صادقی می توان به نمونه های زیر اشاره کرد:

منتظر بخش های دیگر این مطلب باشید...

منبع مطلب: کلکسیون سنتور



مشاهده پست مشابه : اختلافات میلیونی قیمت سنتورها با هم
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
کد امنیتی
این نظر توسط مهدیهدر تاریخ1399/03/26و18:47دقیقه ارسال شده است

سنتورهای استاد صادقی برای من همیشه جایگاه خاصی داشتند هرچند هنگام خرید ساز با ایشان اشنا نبودم و سنتوری از ایشان ندارم اما بسیاری از دوستان نوازندهمن از ساز ایشان دارند و خیلی راضی هستند

این نظر توسط پارسادر تاریخ1399/03/21و19:17دقیقه ارسال شده است

به نظر من ساز هایی که استاد صادقی تولید میکنند از نظر قیمت و صدا بسیار تناسب زیادی دارند و ارزش خرید بالایی دارند همچنین که این ساز ها هرچقدر زیر مضراب بیشتر نواخته شود بیشتر پخته میشود و صدایی هرچه بهتر تولید میکند

این نظر توسط حمیددر تاریخ1399/03/19و19:14دقیقه ارسال شده است

من از سنتور های استاد صادقی استفاده میکنم و واقعا راضی هستم صدایی که این سنتور ها دارن برای گوش های من خیلی زیبا هستند.
این ساز ها از نظر کیفی قابل قبول هستند و به تناسب کیفیت قیمت بسیار مناسبی هم دارند.

این نظر توسط پدرامدر تاریخ1399/03/13و18:01دقیقه ارسال شده است

من مدتها دنبال سنتور مناسبی برای آغاز یادگیری موسیقی ایرانی بودند و وقتی به سنتورهای استاد صادقی رسیدم متوجه شدم که کیفیت صوتی آن ها به نسبت قیمتی که ارائه میدهند بسیار بسیار مناسب است و در نتیجه از همان ابتدای ورودم به دنیای موسیقی با سازهای ایشان نواختم و خواهم نواخت

این نظر توسط سارهدر تاریخ1399/02/28و17:20دقیقه ارسال شده است

من از سنتور های استاد صادقی بسیار راضی هستم و شفافیت صدایی که این سنتور ها دارن برای گوش های من خیلی زیبا هستند.

این نظر توسط محسندر تاریخ1399/02/16و19:55دقیقه ارسال شده است

من از سنتور های استاد صادقی استفاده میکنم و به نظرم کیفیتی که ارایه می‌دهند به نسبت قیمتی که دارند بی شک ساز های ایشان را در بالاترین رده ساز های ایران قرار میدهد

این نظر توسط شیریندر تاریخ1399/02/13و17:02دقیقه ارسال شده است

صدای سنتور این استاد همیشه جای خاصی برای من داشت. وقتی میخواستم سنتور تهیه کنم توی بازار این استاد بهترین قیمت را داشتند.

این نظر توسط سعیددر تاریخ1399/02/10و18:58دقیقه ارسال شده است

من خیلی از سنتور های استاد صادقی استفاده میکنم و واقعا راضی هستم مخصوصا کار مینیاتور ایشنا که یک اثر هنری تمام عیار است

این نظر توسط سعیددر تاریخ1399/02/09و18:06دقیقه ارسال شده است

خرید سنتور وقعا نیاز به اطلاعات کامل راجع به این ساز دارد تا بتوانی انتخاب بهتری داشته باشی و این مطلب شما به نظر من کمک زیادی به افرادی میکند که اطلاعات کافی ندارند و کمک نیاز دارند

این نظر توسط علیدر تاریخ1399/02/08و19:52دقیقه ارسال شده است

ساز های استاد صادقی کیفیت خیلی خوبی داره و این مسئله در کنار قیمت پایین مناسب این ساز ها باعث میشه که خیلی ساز های به صرفه با کیفیت بالا داشته باشند


درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 61
  • کل نظرات : 55
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 99
  • بازدید کننده امروز : 98
  • باردید دیروز : 103
  • بازدید کننده دیروز : 82
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 100
  • بازدید ماه : 267
  • بازدید سال : 932
  • بازدید کلی : 98005
کدهای اختصاصی